Un proverb afirmă că repetiția este mama învățăturii, acesta este și mecanismul platformei. Subiectul trei poate fi parcurs prin intermediul unor teste grilă, menite să scoată în evidență noțiunile fundamentale ale fiecărei opere literare.
Învățarea pentru examenul de Bacalaureat la limba și literatura română prin platforma Emedi
Elevul are acces la o serie de teste grilă care cuprind fiecare operă canonică. Ele sunt gândite în așa manieră încât prin parcurgerea lor absolventul va putea deprinde cunosțințele necesare înfăpturii unui eseu maxim punctat. De asemenea în momentul în care elevul va răspunde greșit la întrebări el va primi un răspuns amplu care să-i clarifice noțiunile.
Elevul are la dispoziție un total de 1200 de întrebări care să-l ajute să înțeleagă operele canonice.
Totodată, pachetul Emedi.ro presupune și abordarea subiectului II. Noutățile structurii au fost cercetate de echipa de filologi și punctate într-un mod inovativ. Noutatea examenului de Bacalaureat la limba și literatura română constă în analiza unor poezii prin intermediul unor curente literare. Prin intermediul a peste 250 de întrebări elevul parcurge modele de examen. Pentru asigurarea reușitei echipa Emedi.ro a identificat cele mai importante noțiuni teoretice literare.
De asemenea pachetele noastre nu se axează doar pe parcurgerea testelor grilă. Subiectul doi conține o serie de modele rezolvate într-un mod profesional, pentru ca elevul să aibă în vedere un anumit algoritm menit să-l ajute în realizarea subiectului 2.
Un alt mod prin care Emedi este eficient îl reprezintă alcătuirea tuturor tipurilor de eseuri pentru subiectul 3. Ele au fost realizate de echipa noastră de profesioniști și au scop prezentarea noțiunilor importante încât să aducă punctaj maxim.
Interacțiunea nu lipsește nici ea . O pagină de facebook unde sunt tratate aspecte care țin de Bacalaureat vă stă la dispoziție.
Prin intermediul testelor grila și ale celorlalte instrumente gasite pe Emedi examenul la limba și literatura română nu va mai părea dificil. Emedi.ro a fost înființat din dorința de a schimba modul de predare a limbii și literaturii române, într-o lume tehnologică , tehnica va trebuie să devină un prieten.