Enigma Otiliei – George Călinescu

Status curent
Nu ești înscris/ă în acest curs
Pret
Abonament lunar

Un curs complet despre Enigma Otiliei de George Călinescu. În abonamentul Emedi vei găsi:

  • Romanul realist-balzacian, modern, citadin. – De ce este este un roman citadin? Care sunt trăsăturile principale? –
  • “Este un balzacianism fără Balzac”- N. Manolescu. Cum demonstrăm diferența dintre G. Călinescu și Balzac?
  • Rezumatul celor mai relevante scene – Cum identificăm momentele subiectului. Cum selectăm scene importante în funcție de mesaj?
  • Comentariu – Cum comentăm romanul balzacian în opoziție cu cel proustian? Care sunt principalle diferențe? –
  • Eseu- relația dintre personaje pentru punctaj maxim la bac. – caracterizarea personajelor principale – cum selectăm personajele în funcție de conflicte și importanța lor în text?
  • Tema romanului, conflictele, tipologiile sociale, dimensiunea romantică, dimensiunea naturalistă.
  • Tema și viziunea despre lume. Caracterizarea Otiliei. Relația dintre Otilia și Felix.

Emedi este o platforma care te ajuta sa parcurgi materia de 4x mai repede. Învațând prin chestionare, scheme logice, dar și prin sedintele de pregatire saptamanale, obiectivul tău va deveni mult mai ușor de atins.

O echipa de profesioniști este alături de tine. și te vor indruma spre o notă super mare la Bac. Ideea este simplă: știm că bacalaureatul impune memorarea a sute de pagini de care te-ai săturat.

Astfel, am construit o platformă interactivă care transformă învăâatul în cema mult mai plăcut și ușor. Cum funcționează Emedi? Materia este acoperită într-un timp mult mai scurt. Cum? Prin chestionarele dedicate bacului, care te vor ajuta, în funcție de răspunsul tău. Ai gresit un raspuns? Foarte bine! Înveți din explicații. Ieftin. Cu Emedi, ședințele de pregătire sunt incluse în prețul abonamentului de sub 100 RON.